Over ons

John & Monique van Overdijk

Klussen is er met de paplepel ingegoten. John van Overdijk is opgegroeid bij Overdijk beton. Na 35 jaar ervaring in de gereedschapmakerij in staal, is het tijd om voor zichzelf te beginnen. John maakt meubels van hout. Maar ook van staal. Hij draait er zijn hand niet voor om; hij kan alles maken. Zijn vrouw Monique is creatief en heeft oog voor detail. Samen zijn zij Vettstoer.

 

Hoe werken wij?

Tijdens een eerste gesprek bekijken we wat jouw wensen zijn. Vettstoer denkt in mogelijkheden. Wij komen met ideeën en oplossingen voor de meest lastige ontwerpen. Daarna maken we een schaaltekening. Op basis van de tekening en de keuze van het materiaal, maken we een offerte. Is de offerte akkoord? Dan gaan we over tot actie en realiseren we jouw wensen!

Niks is te gek!

Onze diensten

Veranda's

Wat maakt de veranda exclusief: hoogwaardige materialen, dus houtsoort, staal, glazen pui, wil je dat je veranda lang mee gaat dan geven we graag tips.
Lees meer

Meubels op maat

Vind je een leuk plaatje en wil je dat ook? Bij Vettstoer ben je aan het juiste adres. Alles is mogelijk. We denken graag met je mee
Lees meer

Winkel inrichting

Je kleding of producten wil je mooi laten uitkomen. Wij maken de uitstraling van je winkel precies zoals jij wilt.
Lees meer

Keukens

Keuken op maat maken De keuken van je dromen? Wij maken het werkelijkheid voor je. Is je keuken nog in goede staat maar wilt u een nieuwe stijl? ook dit is mogelijk
Lees meer

Neem contact op

Voel je de klik met ons? Hebben we je geïnspireerd? Super!

We zijn nog maar een paar klikken van elkaar verwijderd: