Meubels op maat

Meubels op maat laten bouwen

Dat unieke meubelstuk maken wij voor je.

Je struint de winkels en internet af op zoek naar het perfecte meubelstuk. Je loopt er maar niet tegenaan. Of het past niet. Of je wilt net een ander ontwerp. Bij ons ben je aan het juiste adres. We ontwerpen samen met jou het meubelstuk dat jij zoekt. Voor binnen én buiten. Natuurlijk denken we graag met je mee welk materiaal de beste keuze is. De nette afwerking en ons oog voor detail zorgen voor een prachtig afgewerkt meubelstuk.

We werken met duurzame en hoogwaardige materialen.

De meubels die wij maken kunnen tegen een stootje. Omdat wij met duurzame en hoogwaardige materialen werken, blijft jouw meubelstuk langer mooi en geniet je er langer van. Wij geloven er namelijk in dat je spullen koopt voor het leven. En niet voor even.

Contact

Vraag een offerte op

Ook geïnteresseerd in onze andere diensten?

Veranda's

Wat maakt de veranda exclusief: hoogwaardige materialen, dus houtsoort, staal, glazen pui, wil je dat je veranda lang mee gaat dan geven we graag tips.
Lees meer

Meubels op maat

Vind je een leuk plaatje en wil je dat ook? Bij Vettstoer ben je aan het juiste adres. Alles is mogelijk. We denken graag met je mee
Lees meer

Winkel inrichting

Je kleding of producten wil je mooi laten uitkomen. Wij maken de uitstraling van je winkel precies zoals jij wilt.
Lees meer

Keukens

Keuken op maat maken De keuken van je dromen? Wij maken het werkelijkheid voor je. Is je keuken nog in goede staat maar wilt u een nieuwe stijl? ook dit is mogelijk
Lees meer