Keukens

Complete keuken laten bouwen

Je nieuwe keuken mooi én praktisch ingedeeld.

De keuken is een plek waar je vaak zit. Het is een belangrijk onderdeel van je huis. Maar sommige keukens zijn niet altijd even praktisch ingedeeld. Of de ruimte is niet volledig benut. En dat is zonde. Wij maken keukens op maat. Jij bedenkt wat je mooi vindt, wij kijken naar de meest praktische indeling. Samen maken we jouw droomkeuken werkelijkheid!

Keuken laten wrappen

Je bestaande keuken vernieuwen.

Heeft je keuken een ouderwetse uitstraling en vind je dat het tijd is voor vernieuwing? Of zien je keukenkastjes er niet meer mooi uit, maar is de keuken verder nog prima? Wij bieden dé oplossing: keuken wrappen. Samen met All Wrap knappen wij je keuken op. Wij maken nieuwe fronten voor je keukenkastjes en All Wrap zorgt voor de uitstraling die jij wilt. Een super goede oplossing en een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken kopen!

Contact

Vraag een offerte op

Ook geïnteresseerd in onze andere diensten?

Veranda's

Wat maakt de veranda exclusief: hoogwaardige materialen, dus houtsoort, staal, glazen pui, wil je dat je veranda lang mee gaat dan geven we graag tips.
Lees meer

Meubels op maat

Vind je een leuk plaatje en wil je dat ook? Bij Vettstoer ben je aan het juiste adres. Alles is mogelijk. We denken graag met je mee
Lees meer

Winkel inrichting

Je kleding of producten wil je mooi laten uitkomen. Wij maken de uitstraling van je winkel precies zoals jij wilt.
Lees meer

Keukens

Keuken op maat maken De keuken van je dromen? Wij maken het werkelijkheid voor je. Is je keuken nog in goede staat maar wilt u een nieuwe stijl? ook dit is mogelijk
Lees meer