Veranda

Veranda laten bouwen

Wij ontwerpen en maken exclusieve veranda’s.

Met een veranda krijg je meer leefruimte erbij. Het is ook een meerwaarde voor je woning. Zeker als wij de veranda voor je maken. De keuze van het materiaal en de uitstekende afwerking zorgen dat de veranda de uitstraling krijgt die bij jouw woning past. Wij hebben oog voor detail en denken met je mee. En we geven je graag tips over het onderhoud, zodat de veranda ook mooi blijft.

Wat maakt een veranda exclusief?

De keuze voor het materiaal maakt je veranda exclusief. Denk aan het soort hout, de keuze voor staal of een glazen pui. Ook kunnen wij de elektra voorbereiden voor bijvoorbeeld heaters en spotjes. Of je nu een dichte of open veranda wilt, een moderne of klassieke uitstaling of een lichtstraat erin; alles is mogelijk.

Contact

Vraag een offerte op

Ook geïnteresseerd in onze andere diensten?

Veranda's

Wat maakt de veranda exclusief: hoogwaardige materialen, dus houtsoort, staal, glazen pui, wil je dat je veranda lang mee gaat dan geven we graag tips.
Lees meer

Meubels op maat

Vind je een leuk plaatje en wil je dat ook? Bij Vettstoer ben je aan het juiste adres. Alles is mogelijk. We denken graag met je mee
Lees meer

Winkel inrichting

Je kleding of producten wil je mooi laten uitkomen. Wij maken de uitstraling van je winkel precies zoals jij wilt.
Lees meer

Keukens

Keuken op maat maken De keuken van je dromen? Wij maken het werkelijkheid voor je. Is je keuken nog in goede staat maar wilt u een nieuwe stijl? ook dit is mogelijk
Lees meer